Máslo
V záchvatu BIO jsem koupila na zkoušku Bio máslo z Belgie - v Delvitě. Drahé jako blázen, tak jsem čekala něco luxusního, nevídaného, nečekaně dobrého.
Zbytečně. Máslo bylo sice krásně žluté, ale to bylo poslední plus. Chutnalo po sýru a vůbec nevonělo jako máslo. Šlo do buchet.
Jako Jihočech - patriot, kupuji naše Jihočeské máslo z Madety. Je pro mě č.1.
V testu časopise o vaření vyšlo toto máslo opravdu výborně. Krásně voní, je žluté, nemá v sobě moc syrovátky a já, zaměstnanec v záloze z Madety, vím, jak se to dobré máslíčko dělá a dám za něj ruku o ohně
:-)).
Z čeho pečete vy?
Evča
Komentáře
Přehled komentářů
Ahojky jihočeško Renatko!
Děkuji za komentík a jsem ráda,že si rozumíme
re: máslo
(Renata Pfauserová, 25. 3. 2008 17:44)Souhlasím s tebou Evčo,Madeta je nej.A Apetit je taky nej:-)S pozdravem jihočeška Renata
:-)))
(Vlastakucharova, 9. 12. 2006 11:25)Z čeho peču? Z ničeho máme babičku :-)))A ted vážně většinou z másla a taky papkáme Madetu.
tak,tak
(terka, 9. 12. 2006 11:16)No je to pravda,já mám taky nejraději Madetu Jihočeský,kolikrát koupím máslo které se drolí a nejde ani namazat:(((
To je pravda
(Lucka, 8. 12. 2006 9:21)Já jsem na to už taky přišla. A taky na to, že ne každé máslo, které se krčí v regále a snaží se tvářit sebevědomě se zrovna vidělo s mlékem. Pokaždé kontroluju údaje o použitých surovinách a množství tuku. Divily by jste se, jaké se najdou rozdíly.
Děkuji a zdravím!
(Evča-admin, 25. 3. 2008 18:52)