Máslová jíška
Nejdříve si připravíme pár plátků másla
Když se máslo rozpustí a začne mírně pěnit, nasypeme do něj mouku
Mělo by to mít následovnou konzistenci:
Tak omáčkám zdar,
Lucka
Komentáře
Přehled komentářů
Úžasné !!! Děkuju, zachránila jsi mi hrachovou kaši !!! Mockrát děkuju :-)
Moc díky
(Jana, 15. 11. 2008 12:07)Ahojky, musím tě pochválit za tak super recept!Moc jsi mi pomohla..Děkuji.A přeji ještě hodně takových receptů :-)
dík
(Janča, 4. 2. 2008 9:21)moc dík, tenhle recept ( i z fotkama) mi strašně pomohl. Mamka odešla do práce a řekla uvař!!! tak jsem dělala rajskou. z knížek jsem to nechápala. Moc díky... P.S. taky se mi líbí máslo =)
šak sem si s tím taky vyhrála
(Lucka (admin), 14. 5. 2007 14:36)
Šak sem si s ním taky vyhrála, než jsem to vymyslela, aby to vypadalo ;-)
Přiložíš lžičku na máslo a táhneš, ono se pak zakrucuje podle lžičky (jakoby do vnitřní části té lžičky).
Jde to dělat třebas i s čokoládou, když chceš mít hezký zdobení.
Jééé, ty máš krásný máslo!
(Evča-admin, 13. 5. 2007 21:27)
Lucí,
ty máš krásně kudrnatý máslo! Já chci taky :-)
Mám moc ráda vůni jíšky. Teplé máslo a opečená mouka. Mám vzpomínky z dětství, kdy nás nechávala babička míchat a nás to děsně bavilo.
Kupovaná v granulkách není ono, nevoní. Jako nouzovka možná, ale jíštičkovej rituál je jen jeden :-)
SUPER SUPER DĚKUJU MOOOOOOC !!!
(Peťulka, 18. 7. 2009 12:46)