Těstoviny s tuňákem
Jak jsem psala v upoutávce - je to takové "rychlojídlo".
Vařím ho ráda na dovolené, kde si jen přikoupím čerstvá rajčata.
Potřebujeme:
Olej (u mě jak jinak než olivák - z něj dělám snad vše, kromě palačinek a pečení buchet)
Plechovku tuňáka
Rajčata
Grilovací koření a trošku sójovky (já vím, odpůrkyně glutamanové soli mě uškrtěj - takže pro ně: sůl a sladká paprika)
Česnek
Těstoviny - ty si rovnou dáme vařit a zatím...:
- na oleji omrskneme kousky tuňáka z plechovky,
- přihodíme na kostky rozkrájená rajčata, necháme prohřát, ale aby se nám moc nerozvařila,
- lehce zaprášíme grilovacím kořením, kápnem trošku sójovky (pro ostatní osolíme a zaprášíme sladkou paprikou),
- přidáme česnek a směs pak vmícháme do těstovin, které se nám zatím uvařily.
Komu zbyde čas nebo dvě volné ruce, může si na to nastrouhat sýr.
Dobrou chuť.
Lucka
Komentáře
Přehled komentářů
Ahojky,
myslím že problém s glutamanem vyřeší bio sojová omáčka a rozdíl v chuti od normální není
bio sojovka
(tzetze, 26. 10. 2007 16:57)